Rädda Brösten UF

Hejhej och välkomna till våran blogg! Vi är två tjejer, Matilda Flach och Evelina Olsson som både går tredje året på det ekonomiska programmet på Borgarskolan. Vi har precis dragit igång ett företag, Rädda Brösten UF, där vi som målsättning har att samla in pengar till cancerforskningen, sprida kunskap om bröstcancer och inspirera människor att göra en skillnad.

Vi ska bland annat göra en film med diverse Gävle profiler, bland annat Britta Bergström, en och annan Brynäs-spelare samt GIF-spelare, kända skådespelare samt artister. Vi kommer också att genomföra en föreläsning här på Borgarskolan för samtliga tjejer på skolan, där vi kommer att bjuda på föreläsare, intressanta livshistorier och mycket inspiration.

Genom insamlingar på bland annat Madame Nyberg, och Kerstins Mode, vår insamling på Cancerfonden's hemsida, samt insamlingar på kommande UF-mässor ska vi försöka nå vår drömsumma, 15,000:- och skänka de här pengarna oavbrutet till Cancerfondens Rosa Bandet insamling, som gynnar cancerforskningen, kunskapsspridning, och opionsarbete.

Hoppas ni stödjer vårat UF-företag!
Kramkram

/Evelina & Matilda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0