2300!!!

Gud vad grymma ni är! Jag och Evelina är jätte tacksamma och glada över alla som hjälpt oss!

Det har hänt lite saker kring företaget som vi är glada över.
Bland annat kommer vi inom snar framtid, förhoppningsvis nästa vecka stationera ut insamlingsbössor på butiker och företag runt om i Gävle, bland annat på Madame Nyberg i Valbo, Kerstins Mode inne på Flanör-huset och även på Spa Gamla Gefle. Vi hoppas att detta ska ge oss ännu mer möjligheter att nå vårt mål och samla in ännu mer pengar till vårt ändamål. Så kika in på några av dessa mysiga butiker/företag nästa vecka, och while you are at hit kan ni skänka lite skrammel till oss :) Som sagt, alla pengar går oavbrutet till bröstcancer forskningen. 

Jag har en annan rolig nyhet också med det får ni läsa mer om imorgon!! Cliffhanger, i know!


Åter igen, tack alla ni som är mer och stöttar oss! Ni är bäst!

2000!

Kanske inga 40 miljoner som Rosa bandet galan lyckades dra in men 2000 är inte illa pinkat det heller!! Åter igen, tusen tack och fortsätt skänka pengar, berätta om oss för era vänner och ovänner!

1300!

Tusen tack alla ni som redan fattat vinkeln med vårat UF-företag, och vi har redan lyckats samla in 1300 kronor genom vår insamling via Cancerfonden.se!!

Men bättre kan vi! Kom igen nu! Spread the word! Berätta om oss  till era vänner, hundar, mormor&morfar, kusiner och vitaminer!




Ni vet väl hur ni gör för att skänka pengar? Alla instruktioner för SMS-bidrag står till vänster här på bloggen, cirka 10 cm från där du just nu läser. Om du vill skänka mer pengar, eller har slut på pengar på mobilen, funkar det också jätte bra att donera genom kortbetalning/internetbank.

Första donationen



Stort tack fina Elina Brynk som blev vår första givare via Cancerfonden's hemsidag och vår insamling. (och just nu enda givare - KOM IGEN NU!!!)

Skänk 50:- så gör du skillnad. Alla pengar vi får in går oavbrutet till ett bättre ändamål, cancerforskningen.

Gör så här:
Skicka iväg ett SMS enligt instruktionerna på er vänstra sida, så vips har du gjort en bra gärning idag :)

Rädda Brösten UF

Hejhej och välkomna till våran blogg! Vi är två tjejer, Matilda Flach och Evelina Olsson som både går tredje året på det ekonomiska programmet på Borgarskolan. Vi har precis dragit igång ett företag, Rädda Brösten UF, där vi som målsättning har att samla in pengar till cancerforskningen, sprida kunskap om bröstcancer och inspirera människor att göra en skillnad.

Vi ska bland annat göra en film med diverse Gävle profiler, bland annat Britta Bergström, en och annan Brynäs-spelare samt GIF-spelare, kända skådespelare samt artister. Vi kommer också att genomföra en föreläsning här på Borgarskolan för samtliga tjejer på skolan, där vi kommer att bjuda på föreläsare, intressanta livshistorier och mycket inspiration.

Genom insamlingar på bland annat Madame Nyberg, och Kerstins Mode, vår insamling på Cancerfonden's hemsida, samt insamlingar på kommande UF-mässor ska vi försöka nå vår drömsumma, 15,000:- och skänka de här pengarna oavbrutet till Cancerfondens Rosa Bandet insamling, som gynnar cancerforskningen, kunskapsspridning, och opionsarbete.

Hoppas ni stödjer vårat UF-företag!
Kramkram

/Evelina & Matilda


RSS 2.0