BÖSSORNA

Hej igen!

Nu har vi räknat två av våra bössor. En som vi hade på UF-mässan i December och en som vi har haft på Kerstins Mode under hösten. Vi har fått ihop ca 2000kr på bara dessa bössor som vi nu ska sätta över på ett sparkonto och sedan sätta över till Cancerfonden!

Just nu har vi fått ihop ca 6000kr!! Dock så har vi ännu inte räknat de andra bössorna som vi har ute.

Vi är så oerhört tacksamma över allt stöd vi får/fått.

Klicka gärna på denna länk och skänk en valfri summa, så bidrar du med en väldigt god gärning -> http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/insamlingar/?collection=6058&utm_source=Cancerfonden&utm_medium=Widget&utm_campaign=RB2010 


Var med och rädda brösten!!!

Tillbaka efter julledigheten!

Hej igen! Nu var det ett tag sen vi skrev här och vi har legat lite på latsidan nu över jul och nyår. Men nu är vi tillbaka på banan igen och redo för nästa etapp.
Vi arbetar fortfarande med vår film vi har skrivit om innan och hoppas att den blir klar inom kort.

Det går fortfarande att skänka pengar här till vänster och vi har fortfarane våra insamlingsbössor på Madame Nyberg, Spa Gamla Gefle och Kerstin's Mode - så om du har lite extra skrammel i plånboken, spring dit och gör en god gärning!

Vi har ingen exakt siffra på hur mycket pengar vi har just nu, men vi skulle tippa på att vi har samlat in ungefär 5000. Detta är jätte kul, men vi vill gå ännu längre! Tusen tack till alla er som hjälpt oss och vi hoppas att ni fortsätter att stötta oss och sprida vårat budskap!

RSS 2.0