Kom igen nu!!!

Det händer ingenting med nya insamlingen, eller är det fel på min dator? Varför står insamlingen fortfarande på 0 kronor???! Ett SMS som du skickar, hur enkelt som helst, gör en sådan STOR skillnad. 50 kronor hit och dit.

Så kom igen nu!!! SMSA BESEGRA 6058 och ditt namn till 72988 så skänker du 50 kronor till cancerforskningen! Inte så svårt eller hur??!


Britta Bergström


För ett par veckor sen träffade jag och Evelina upp Britta Bergström som var i stan i och med Idol. Vi spelade in ett litet klipp med henne som vi ska använda till vår "budskapsfilm" och vilken härlig människa! Har ni sett henne i Så mycket bättre föresten? Hon är grym!

Nu ska vi bara se till att resten av videon blir klar så får ni se resultatet inom kort!!!

KRAMKRAM

Ny insamling!

Om ni undrar varför räkneverket hamnat på 0 så är det så att pga diverse problem med tidigare insamlingen så har vi varit tvunga att starta en ny. Men de 3450 kronor vi lyckades samla in till den tidigare insamlingen har skickats oavbrutet till Rosa Bandet och kommer att tas väl hand om. Men detta ska inte stoppa oss från att samla in ännu fler pengar, eller hur?
Så SMSA BESEGRA 6058 och ditt namn till 72988 så skänker du 50 kronor till cancerforskningen!

update.

Hejhej!
Nu har våra insamlingsbössor kommit och kommer inom kort hamna ute på ett par butiker i Gävle-området.
I dagsläget kommer vi ha bössor ute på följande platser
Kerstin's Mode, Flanör-huset
Spa Gamla Gefle, bakom Stadsbiblioteket i Gamla Gefle
Madame Nyberg, alldeles vid Nybo-korsningen i Valbo.
Känner ni någon som skulle vara intresserade att ha en av våra insamlingsbössor i deras butik eller dylikt så HÖR AV ER! Alla pengar vi samlar in går oavbrutet till cancerforskning!
Kram!

11/11-11

11 November 2011 idag. Datumet betyder filmning med Britta Bergström idag! Wiho.

Blev lite krångel med filmkamera och så, men Matilda löser alltid allt! Är så glad att jag har mitt företag tillsammans med Matilda. Hon är så driftig, tar tag i saker och löser allt på bästa möjliga sätt. Jag är så nöjd!

Vår insamling på cancerfonden har det även blivit lite ändringar på, vi ska starta en ny insamling så småningom men man kan fortfarande skänka pengar till vår gamla insamling trots att instruktionerna till hur man gör har försvunnit. 

Jag tänkte skriva instruktionerna här utifall någon är intresserad (vilket jag självklart hoppas)! 

Gör såhär: Smsa BESEGRA och ditt eget namn till numret 72988! Så bidrar du med 50kr och en väldigt god gärning.

Vi har även nått en summa som vi inte trodde vi skulle nå såhär snabbt, vi har fått in över 3000kr! VILKET ÄR UNDERBART.

Ha en härlig helg så uppdaterar vi så småningom.

/Evelina

Insamlingsbössor


Så här ser det ut i min mammas inredningsbutik, Madame Nyberg just nu.
Detta är en provisorisk insamlingsbössa, min mamma har alltså bara pimpat en gammal glasburk. Vi väntar nämligen på en leverans från det här företaget som ska förse oss med insamlingsbössor som diverse butiker i Gävle ska ha i sina lokaler som ett ytterligare sätt att samla in pengar till vårt ändamål.

Men har ni vägarna förbi Valbo så sväng förbi Nybo Handelsgård och Madame Nyberg och släng i alla småmynt i den här burken vettja!

/Matilda

Längesen men mycket nytt på gång!

Hejhej!

Nu var det ett tag sen vi hörde av oss här på bloggen, men med tanke på höstlovet som spökade förra veckan hamnade vårat UF lite på is i några dagar. Men nu är vi back on track och redo att samla in ännu mer pengar!

En rolig nyhet vi kan berätta om är att vi i söndags förmiddag mötte upp radio-profilen Titti Schultz i Bouloungeskogen (stavning?) för att spela in ett litet klipp inför våran "budskaps-film" vi håller på med. Resultatet verkar bli hur bra som helst! Tusen tack Titti för att du ville vara med och hjälpa oss! :) Mer om detta kan du läsa på Evelinas blogg.

Nästa helg är det Britta Bergströms tur att ställa sig framför kameran och det ska bli grymt kul nu när vi känner att vi kommit en bit på vägen. Visst är hon grym föresten i Så mycket bättre?

RSS 2.0